Zuzmara Félmaraton 2019Utcai futás 

Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál 2019 – elindult a nevezés

A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált a futás valódi szerelmeseinek találták ki! Fuss és versenyezz minden évszakban, a BSI télen is vár. Az eseményen a már megszokott távokon kívül, újdonságok közül is választhatsz. Fuss akár egész nap!

Az igazán elszánt futókat a zord időjárás sem állíthatja meg. A hideg, a hó, a jég és a fagy csak kifogás, nem akadály. Télen se állj le a futással, sőt kezd az évet egy fagyos, de kivételes élménnyel!

4. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra azokat várja a szervező, akik egyetértenek a mondással, miszerint túl hideg sosincs, csak alulöltözött futó!

Az eseményen idén, akár már mindhárom távon legyőzheted a zúzmarától didergő énedet. De indulhatsz a klasszikus félmaratoni távon. A HUNGEXPO és a Kincsem Park területén kanyargó útvonal teljesítésével a BSI Félmaratonmánia-sorozatának téli állomását is letudhatod.

Zúzmara Félmaraton 2019

Ha a rövidebb távokat kedveled, akkor se maradj otthon! A Zúzmara Futófesztiválon választhatod a 10 vagy az 5 km-s távok valamelyikét is.

Újdonság! Idén akár párban is teljesítheted a félmaratoni távot.
Vagy válassz, és fuss többször ezen a napon: 5+21+10 km, 21+10 km, 5+21 km vagy 5+10 km.

Az útvonalon lesz aszfalt, beton, fű és föld, az esetleges téli útviszonyok miatt pedig jeges, havas szakaszok is előfordulhatnak.

Tedd próbára magad télen is!
A hideg napokon történő edzésekhez a legjobb motiváció egy meglévő nevezés.
Vagyis végy egy nagy levegőt, nevezz már ma, és fusd végig a telet!

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek