Terepfutás 

ITRA – kik lesznek a szervezet magyar képviselői?

Az ITRA (Internationa Trailrunning Association – Nemzetközi Terepfutó Szövetség) pályázatot hirdetett a tagországok futói és versenyszervezői között, hogy képviseljék országukat a szervezetben. A pályázatokat március 3-ig lehetett beadni, most vált nyilvánossá a lista, hogy az egyes országokból kik pályáztak a futói és szervezői tagsági helyekre. Magyarországról 3 pályázat érkezett (a nevekre kattintva olvashatod a rövid pályázatokat):

Futók:
Rohoska Lajos
Jean Stephane RIDIRA

Szervezők:
Csányi László Csanya

Az összes ország pályázóit itt nézheted meg.

A képviselők feladata lesz az ország képviselete az ITRA-n belül és az ITRA képviselete az országban. Képben kell lenniük az ország terepfutásával, folyamatosan kommunikálni a futókkal és versenyszervezőkkel, a történésekről beszámolni az ITRA-nak. Az ország futóit rendszeres tájékoztatni az ITRA aktivitásairól és szolgátatásairól, képviselni a szervezetet az ország terepfutó rendezvényein, összejövetelein.

A szavazásra  március 30. és április 5. között kerül sor, minden országból az ITRA tagjai szavazhatnak a jelöltekre, a tagokat a szavazás menetéről külön értesíteni fogják. Ha nem vagy még tagja az ITRA-nak, de szeretnél szavazni, március 26-ig van lehetőséged belépni a szervezetbe a személyes profilod és a tagsági díj (8 EUR) befizetésével.

Forrás: ITRA

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek