Harry herceg London MarathonUtcai futás 

Harry herceg meglepte a virtuális London Marathon két futóját Los Angelesben

Bogár János már 10 Ultrabalatonon vett részt, ő nyerte az első versenyt 2007-ben. Idén 64. helyen, teljesítményével elégedetten ért célba. Harry herceg nagyon a szívén viseli a maratonfutók sorsát, ezért is döntött úgy, hogy alaposan meglepi őket Los Angelesben, írja a blikk.hu.

Szívügyeként tekint a maratoni futásra, így videóüzenetében az üdvözletét küldte a résztvevőknek.

,,Hát, megtörtént…Áprilisban kellett volna futnunk a 40. London Maratonon, aztán jött a COVID, a maratont elhalasztották október 4-re, de a vírus még mindig itt van. Így virtuális formában rendezték meg a versenyt, amit lefuthattunk, és reménykedhetünk, hogy 2021-ben, 2022-ben, vagy 2023-ban személyesen is ott lehetünk…” – írta a házaspár a Harryvel közös képükhöz.

A fotón látható, hogy a herceg a csapat két tagjával, Mark és Chudney Espirituval fotózkodik, később pedig meg is interjúvolta őket. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért pont az Espiritu házaspárral beszélgetett Harry: a feleség, Chudney megküzdött a rákkal, és az ellene való küzdelemben sokat segített neki a futás. Jelenleg édesanyja is harcol az alattomos betegség ellen, és az ő életéért és gyógyulásáért is fut Chudney. Ezt a férje, Mark mesélte még el a szervezőknek korábban. Emiatt pedig a szervezők úgy döntöttek, hogy egy interjút fognak készíteni a házaspárral. Azt viszont nem közölték velük, hogy az interjút készítő személy nem lesz más, mint maga Harry herceg.

Harry igyekezett egy kellemes barátias légkört teremteni a kérdezz-felelek szituációhoz, ami sikerült is neki: ,, Harry herceg azt is megkérdezte, nem gond -e, ha a földön ülve beszélgetünk. Az interjú sokkal inkább egy baráti beszélgetés volt. Nem hittem volna, hogy valaha a herceggel beszélgetek majd, ez olyan, mint a mesekönyvekben. Harry herceg engedte, hogy fotózzunk, természetesen maszkot viselt, valamint tartottuk a távolságot is” – mesélte Chudney.

Fotó: runnersworld.hu

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek