Utcai futás 

16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton – elindult a nevezés

Elindult a nevezés a 16. K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenyszámaira. Idén a tavalyihoz hasonló futamokkal vár a szervező BSI.

2019-ben a K&H mozdulj! Balaton maraton- és félmaraton versenytávjainak teljesítésére az alábbi lehetőségeid lesznek:

Futhatsz félmaratont:
– egyéniben: szombaton elrajtolsz, lefutod, örülsz, hazaindulsz;
– egyéniben 2 részletben: szombat délelőtt megteszed a táv 2/3-át, majd szombat délután a táv 1/3-át; 
– párban oly módon, hogy elfelezitek a távot.

Futhatsz maratont:
– egyéniben 1 nap alatt 3 részletben: szombaton háromszor is rajthoz állsz, délelőtt teljesíted a maratoni táv harmadát, dél körül lefutsz egy félmaratont, majd levezetésként lefutod a maratoni táv hatodát;
– egyéniben 2 nap alatt 2 részletben: egyszerű a képlet: szombaton és vasárnap is futsz egy félmaratont;
– egyéniben 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt rajthoz állsz egy 1/3 maraton versenyszámban, délután könnyedén lefutod a maratoni táv 1/6-át, majd vasárnap egy félmaratont teljesítésével felteszed az i-re a pontot;

– párban 2 nap alatt 3 részletben: szombat délelőtt egymást váltva teljesítitek az 1/3 maratont, majd délután mindketten rajthoz álltok az 1/6 maratonon, pihentek egy kicsit, majd másnap egymás között egyenlő arányban megosztva teljesítitek a félmaratont.

Ha bonyolultnak tűnik, az nem a Te hibád. Ha még nem állsz készen a bevállalós 21 vagy a bűvös 42 kilométerre, rövidebb távon is indulhatsz. 
A maratoni táv 1/3-a teljesíthető egyéni indulóként vagy párban is egyenlő arányban megosztva egymás között a távot. 
A rövid távok szerelmesei pedig választhatják az 1/6 maratoni távot is.

A 16. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton 21,1 km-s versenyszámai közül az egyéni, egy részletben történő teljesítés a FélmaratonMánia sorozat őszi állomásának felel meg. A FélmaratonMánia a maratoni számok egyéni teljesítésével is letudható. 

Az előzetes nevezésre a szokásos lehetőségeid vannak. Nevezhetsz online vagy személyesen a BSI eseményein, illetve Budapesten, a Váci úti nevezési irodában.

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek