Endomondo MapMyRun szinkronizációFutólag 

Így mentsd meg az Endomondo edzésadataidat 1. – Endomondo – MapMyRun szinkronizálás

Az Under Armour, az Endomondo tulajdonosa 2020. október 30-án bejelentette, hogy az Endomondo alkalmazást december 31-én lekapcsolja, nem működteti tovább.
A korábban rögzített edzések 2021. március 31-ig még elérhetők lesznek, utána törlik a felhasználók adatait.

Ha korábban az Endomondon naplóztad az edzéseidet, a fenti időpontig van lehetőséged ezeket egy másik alkalmazásba migrálni.

A legnépszerűbb fitneszalkalmazásokba (Strava, Garmin Connect, Runkeeper, Treiningpeaks) a tapiriik.com oldal használatával viheted át az edzéstörténetedet, ennek lépéseit itt találod.

Az Under Armour másik fitneszalkalmazása a MapMyRun, ez (elvileg) könnyen és gyorsan szinkronizálható az Endomondoval a következő lépésekkel:

  1. Hozz létre egy profilt a MapMyRun.com oldalon.
  2. Menj a www.endomondo.com oldalra és lépj be a saját profilodba.
  3. Vidd a kurzort a jobb felső sarokban a profilképed mellett a neved, a lenyíló menüben kattints a “Settings” menüpontra.

4. A bal oldali menüből válaszd a “Connect” menüpontot.

5. Az ikonok közül válaszd a MapMyFitness alatt levő “Connect” gombot.

6. A megnyíló ablakban add meg a MapMyRun oldalon létrehozott profilhoz tartozó belépési adataidat és kattints az “Authorize” gombra.

7. Ezzel a kép profilt összekapcsoltad. Állítsd aktívra a “Sync past workouts” lehetőséget.

8. Következő alkalommal, amikor belépsz a MapMyRun profilodba, az Endomondo edzéstörténeted elérhető lesz. (Megjegyzés: a fenti lépések végrehajtása után nem jelentek meg azonnal az edzések a MapMyRun profilban, valószínűleg szükséges némi idő az adatok átmigrálásához.)

Ezzel a módszerrel csak az edzésadatokat tudod átvinni a MapMyRun alkalmazásba, a következő adatok nem kerülnek szinkronizálásra:
– egyéni csúcsok
– edzéstervek
– profil adatok és beállítások
– ismerőslista
– hírfolyamban levő posztok, kommentek, képek
– kihívások

Fotó: endomondo.com

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek