Utcai futás 

Teljes Forma1-es felszerelésben futja le a maratont

Érdekes kihívásba vágott bele egy brit férfi. George Crawford az Aston Martin Forma-1-es csapatától beszerezte Lance Stroll teljes versenyöltözetét. A sisaktól kezdve a tűzálló overallon és az aláöltözeten át a cipőig minden megegyezik azzal, melyet a világ legjobb pilótái is viselnek az autóba ülve, írja a vezess.hu. A fejvédő ráadásul pontosan ugyanaz a darab, melyet Stroll a belga, a holland és az olasz Nagydíj hétvégéjén viselt.

Crawford pilótának öltözve fogja lefutni október 3-án a londoni maratont. Futásával szeretne bekerülni a Guinness Rekordok közé is. Ez a szerelés minden, csak nem ideális futócucc. Elég a leheletvékony talpú cipőre, vagy a sisak miatt a fejre nehezedő extra tömegre gondolni. A férfi tettével a mentális problémákkal küzdőkre szeretné felhívni a figyelmet, akikre a koronavírus-járvány alatt a szokásosnál is kevesebb figyelem irányult.

A két akció, azaz a Forma-1-es felszerelésben futás és az adománygyűjtés elsőre látszólag nem függ össze. Van azonban egy kapocs. A férfi annak a mentális egészségmegőrzéssel foglalkozó alapítványnak adja a befolyt összeget, melynek logója feltűnik az Aston Martin autóján is.

Fotó: justgiving.com

Tetszik, megosztom:

Hasonló cikkek